Ohjelmapalvelut hinnasto

Päiväkotiretket

Kokonaishinta 20€/lapsi (aikuiset ilmaiseksi) sisältäen 1,5-2 tunnin ohjauksen, tilojen ja materiaalien käytön, materiaalit, aikuisille kahvi/tee ja lapsille mehu ja voimassa olevan alv:n. Mahdollisuus nauttia omat eväät.

Leirikoulupäivä

Kokonaishinta 28€/oppilas (aikuiset ilmaiseksi) sisältäen 2x1,5 tunnin ohjauksen (kaksi eri ohjelmatuokiota joiden välissä välipalatauko omin eväin), tilojen ja materiaalien käytön, aikuisille kahvi/tee ja oppilaille mehu ja voimassa olevan arvonlisäveron.

Perhevierailu

Kokonaishinta 7,50€/henkilö (lapset ja aikuiset) sisältäen 1,5-2 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen käytön ja voimassa olevan arvonlisäveron. Alle 2 vuotiaat ilmaiseksi.

Toimintapäivä lapsi- ja nuorisoryhmille

Kokonaishinta 25€/lapsi tai nuori (aikuiset ilmaiseksi) sisältäen 2 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen ja materiaalien käytön, aikuisille kahvi/tee ja lapsille mehu ja voimassa olevan arvonlisäveron.

Löytöretki ikääntyville

Kokonaishinta 28€/henkilö (ryhmän omat ohjaajat ilmaiseksi) sisältäen noin 2 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen käytön, pullakahvit ja voimassa olevan arvonlisäveron.

Järjestöjen ja yhdistysten retkipäivät

Ota yhteyttä meihin ja neuvotellaan ryhmällenne sopiva sisältö retkipäivällenne.

Työhyvinvointipäivät

Kokonaishinta 210€ (max. 6 henkilöä) + 28€/seuraavat henkilöt sisältäen 2 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen ja materiaalien käytön ja voimassa olevan arvonlisäveron. Mahdolliset kahvitus– tms palvelut sopimuksen mukaan.

Kysy lisää ja varaa ajankohta ryhmällenne yhteydenottolomakkeellamme!