Ohjelmapalvelut hinnasto

Perhevierailu

Kokonaishinta 10 €/henkilö (lapset ja aikuiset) sisältäen 1,5 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen käytön ja voimassa olevan arvonlisäveron. Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Huom! Minimihinta on 30 €, koska ohjaajat toimivat vain yhden ryhmän kanssa kerrallaan.

Syntymäpäivät eläinkodilla

Kokonaishinta 50 €/3 henkilöä, seuraavat henkilöt 12 €. Sisältää kaksi tuntia ohjelmaa, nuotiomakkaraa ja vaahtokarkit.

Päiväkotiretket

Kokonaishinta 15€/lapsi (+ alv 24% 3,60€ yht. 18,60€) sisältäen 1,5 tunnin ohjauksen, tilojen ja materiaalien käytön, aikuisille kahvi/tee ja lapsille mehu. Aikuiset ilmaiseksi. Mahdollisuus nauttia omat eväät.


Leirikoulupäivä

Kokonaishinta 20€/oppilas (+alv 24% 1,80€ yht. 24,80€) sisältäen 2x1,5 tunnin ohjauksen (kaksi eri ohjelmatuokiota joiden välissä välipalatauko omin eväin), tilojen ja materiaalien käytön, aikuisille kahvi/tee ja oppilaille mehu .Aikuiset ilmaiseksi . Leirikoulupäivä -esite (pdf)

Toimintapäivä lapsi- ja nuorisoryhmille

Kokonaishinta 25€/lapsi tai nuori (aikuiset ilmaiseksi) sisältäen 2 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen ja materiaalien käytön, aikuisille kahvi/tee ja lapsille mehu ja voimassa olevan arvonlisäveron.
Toimintapäivä -esite (pdf)

Löytöretki ikääntyville

Kokonaishinta 28€/henkilö (ryhmän omat ohjaajat ilmaiseksi) sisältäen noin 2 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen käytön, pullakahvit ja voimassa olevan arvonlisäveron.
Löytöretkipäivä -esite (pdf)

Järjestöjen ja yhdistysten retkipäivät

Ota yhteyttä meihin ja neuvotellaan ryhmällenne sopiva sisältö retkipäivällenne.

Työhyvinvointipäivät

Kokonaishinta 210€ (max. 6 henkilöä) + 28€/seuraavat henkilöt sisältäen 2 tuntia ohjattua toimintaa, tilojen ja materiaalien käytön ja voimassa olevan arvonlisäveron. Mahdolliset kahvitus– tms palvelut sopimuksen mukaan.
Työhyvinvointipäivä -esite (pdf)

Kysy lisää ja varaa ajankohta ryhmällenne yhteydenottolomakkeellamme!